Informacije o kupovini

INFORMACIJE O KUPOVINI

Proces kupovine putem sajta je vrlo jednostavan i lak. Klikom na dugme “Dodaj u korpu” koji se nalazi pored knjige koju želite da naručite vi tu knjigu stavljate na spisak za kupovinu. Kada odaberete sve knjige koje želite da naručite u gornjem desnom uglu ekrana ćete pronaći ikonicu “Korpa”, odakle dalje samo pratite proceduru plaćanja. Uz unošenje minimum podataka i odabir načina plaćanja i isporuke, vaša narudžbina će brzo biti na putu ka vama.

Moguća su tri načina plaćanja:
1. Pouzećem – celokupan iznos računa plaćate kuriru prilikom isporuke.
2. Platnim karticama – plaćanje je moguće svim vrstama platnih kartica, a odvija se preko zaštićenog sistema Banca Intesa. Vlasnici Banca Intesa kreditnih kartica mogu svoj iznos podeliti na do 6 mesečnih rata.
3. Samostalnom otplatom ili putem administrativne zabrane na rate, bez kamate – prilikom naručivanja samo odaberite željeni broj rata (10 ili 5). Knjige će vam stići u roku od nekoliko dana, a prva rata dospeva na naplatu za 30 dana. Kako ne biste morali razmišljati o tome, podsetnik za plaćanje ćemo vam slati mesećno na mejl.

Napomena: za isporuke u inostranstvo jedino moguće je plaćanje karticama.

Sve narudžbine sa isporukom u Srbiji su besplatne.
Za isporuku u zemlje regiona (okolne države) trošak isporuke je fiksno 990 dinara.
Isporuke u preostale zemlje Evrope (van regiona) iznose fiksno 2.190 dinara.
Trošak isporuke za sve preostale zemlje sveta (van Evrope) iznose fiksno 3.490 dinara.

Napomena: za eventualne carinske dažbine koje zavise od zemlje isporuke ne snosimo nikakvu odgovornost. Molimo vas da to proverite kod vaših lokalnih vlasti.

Isporuke u Srbiji se obično obavljaju u roku od 2 radna dana. Ponekad se zbog teškoća ili organizacije kurira taj rok može produžiti na do 5 radnih dana.
Za inostranstvo se rokovi isporuke razlikuju u odnosu na destinaciju i obično traju od 5 do 14 radnih dana. U ovo vreme ne ulazi vreme stajanja robe na carini.
Status vaše pošiljke u svakom slučaju uvek možete pratiti putem koda (broja) pošiljke poslatog uz vaš račun na navedenu mejl adresu.

Sva oštećenja, nedostatke, neodgovarajući artikal i druge nesaobraznosti knjiga molimo da nam prijavite u roku od 48h od momenta isporuke, slanjem poruke na mejl info@dalamber.rs ili pozivom na broj 060 060 30 50.
Nakon toga ćemo vas kontaktirati i dogovoriti sa vama povrat i zamenu knjiga, o našem trošku i u našoj organizaciji.

Napomena: povratne pošiljke za koje mi ne organizujemo prevoz ne preuzimamo niti za njih snosimo nastale troškove.

KONTAKTIRAJTE NAS