Informacije o saradnji

INFORMACIJE O SARADNJI

Zavisi od vas, imate li ideju kako možete doprineti jačanju i ostvarivanju naše misije dobrog roditeljstva, i imate li želje, volje i umeća da to sa nama zajedno svakodnevno radite. Ukoliko imate, od nas ćete dobiti slobodu u radu, podršku za razvoj ličnih i profesionalnih veština i odgovornost za rezultat. Svoj CV nam možete poslati na mejl veljko@dalamber.rs.

Molimo vas da popunite formular Upitnik za uključivanje novih saradnika u kojem ćemo se bliže upoznati. Tokom popunjavanja Upitnika ćemo vam objasniti sve što smatramo da treba da znate o nama, a vi ćete imati priliku da nam kažete više o sebi i sami se uverite u našu podudarnost. Takođe, u Upitniku ćete navesti i detaljnije nam objasniti na koji način biste se uključili i u koje projekte sa nama. 

Ako ste izdavač, autor, štamparija, prevodilac, lektor, dizajner, programer, ilustrator, dobavljač, prodavac, prevoznik, zastupnik prava ili bilo ko ko sebe ili svoju kompaniju vidi kao našeg saradnika u bilo kojoj formi, budite slobodni da nas kontaktirate na mejl adresu veljko@dalamber.rs i iznesete nam vaš predlog saradnje.

Program partnerstva podrazumeva vaše uključivanje u promociju našeg brenda i zajedničke misije dobrog roditeljstva. Bilo da ste pojedinac ili kompanija, bilo da ste naš kupac, saradnik, dobavljač ili da se nikada pre nismo upoznali, ukoliko pronalazite sebe u misiji dobrog roditelja zarad sreće svakog deteta, biće nam veoma drago da nam se pridružite. Saznajte više o programu jednostavnom registracijom naloga ovde.

Kao registrovan korisnik postajete član Kluba mašte čime pokazujete da vam je stalo do misije dobrog roditeljstva. Stoga zauzvrat želimo da vas nagradimo malim pogodnostima: kuponima za popuste, korisnim člancima o roditeljstvu, uvidom u nova izdanja i ponude pre svih, mogućnošću da knjigu otplatite bez novca ili čak dodatno zaradite kroz naš Program partnerstva. Registrujte se ovde, saznajte više o Programu i zarađujte čitajući.

KONTAKTIRAJTE NAS