ZA SREĆNU DECU I USPEŠNE LJUDE

Preko 120.000 prodatih knjiga

ZA SREĆNU DECU I USPEŠNE LJUDE

Preko 120.000 prodatih knjiga

Knjige pune igre

Crtanje, lako i zabavno

Ocenjeno sa 0 od 5
Namenjena deci svih uzrasta, ali i roditeljima, da se igrajući se sa svojom decom prisete svog detinjstva. Dete tako korak po korak razvija motoriku, percepciju, koncentraciju, istrajnost, maštu i kreativnost. A crteže na kraju sa ponosom pokazuje i od srca poklanja svojim roditeljima.

Kreativne ideje za male umetnike

Ocenjeno sa 0 od 5
Od sitnica poput delova starih tkanina, svesaka, čepova, dugmića, starih olovaka, kanapa, iskorišćenih ambalaža i istrošenih boja napravite pravi mali atelje za vaše dete gde će, kombinujući materijale i tehnike na razne načine, praviti prava mala umetnička dela. Zabavno, zar ne?

Najlepše bajke i basne

Ocenjeno sa 0 od 5
Stvorena za uživanje, lepe trenutke i nezaboravne uspomene, ova knjiga uvek rado čeka sledeće dete, da mu pruži srećno i nasmejano detinjstvo. Jer nema veće sreće niti jače uspomene od večeri kada im roditelji pred spavanje čitaju bajke.

Sveznanje

Ocenjeno sa 0 od 5
Enciklopedija, u pravom smislu te reči. Knjiga za svaku ozbiljnu biblioteku. Nekada smo imali “1000 zašto, 1000 zato”, a sada smo dobili unapređenu verziju te omiljene enciklopedije. Vrlo lako se može koristiti kao pomoć u pisanju školskih, domaćih i seminarskih radova.

Vodič za radosno detinjstvo

Ocenjeno sa 0 od 5
Svojevrstan udžbenik za odrastanje koji pomaže roditeljima u odgoju deteta pružajući odgovore na detetova prva pitanja, kroz zanimljive priče u kojima se dete upozna je sa životno važnim stvarima kao što su porodica, prijatelji i škola, odrastanje i igra, njihovo telo, osećanja i strahovi.

Životinje kroz čudesne činjenice

Ocenjeno sa 0 od 5
Sva deca vole životinje! One su im najzanimljivije, za njih se često emotivno vezuju i o njima imaju najviše pitanja. Uz pomoć ove knjige ćete moći da odgovorite na sva njihova pitanja, a nekada i da ih preduhitrite, iznenadivši ih nekom zanimljivom činjenicom.

Zmajeva velika riznica

Ocenjeno sa 0 od 5
Kompletno stvaralaštvo tvorca srpske dečije poezije, neizbežan deo odrastanja generacija mališana. Slušajući rime izgovorene glasom roditelja dok im čitaju čika Jovine stihove, bebe ranije i čistije progovore. Tako počinju i same da recituju, da bi brzo i uz igru odatle naučile slova i čitanje.

Akcijski kompleti

Kreativnost kroz igru

Ocenjeno sa 0 od 5
Crtanje, lako i zabavno * Kreativne ideje za male umetnike * Vodič za radosno detinjstvo

Radosno detinjstvo

Ocenjeno sa 0 od 5
Kratak opis Najlepše bajke i basne * Zmajeva velika riznica * Crtanje, lako i zabavno * Kreativne ideje za male umetnike * Vodič za radosno detinjstvo
Kreirajte komplet izborom 3 knjige

i tako ostvarite popust na kasi

Izaberite bilo koje 3 knjige i ostvarite popust.

Popust se automatski obračunava na kasi.

Besplatna isporuka za Srbiju.
U inostranstvo već za 9 evra!

Gde god da ste knjige stižu do vas,
uz što korektniju cenu.

Garantujemo za kvalitet!
Ili vam vraćamo novac.

Vratite nam knjige za 15 dana,
a mi ćemo vam vratiti vaš novac.

Može na 10 rata!
Bez dodatnih papira i troškova.

Uživajte u knjigama odmah,
a otplata počinje tek za 30 dana.

Sadržaj korpe
Dalamber doo, koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Započite kucanje da bi se pojavili proizvodi koje tražite.
0 Lista želja
Prodavnica
Moj nalog